Sliten handel

Efter att ha köpt nattbiobiljtter till 300 nu på fredag till mig och Olle så börjar jag fundera på vad som skulle kunna sätta pricken över detta så kallade i. Tunfisk! Kommer jag efter en stunds tänkande. Promenerar så förbi min goda Frognerpark och klampar snart in på Kiwi, Frogner, Frogner Plass. Sliter åt mig fyra burkar av den goda fisken och styr kursen på kassan. "31kroner" hör jag och drar ur min ficka fram denna summa pengar. Är just påväg att ta konserverna (utan påse) å gå då kassörn ber om 50öre till. Jaja, hörde fel... har ju en enkrona kvar i fickan. Nej. Det har jag inte... Står där i mina slitna, skabbiga jobbkläder och letar ett tag samtidigt som jag överväger att användaen 10-krona och då få tillbaka 9 å 50. DRYGT! Medan jag skrotar i fickorna ser jag en femtioöring liggandes i ett skrymsle "i" kassan. "Där ligger det ju en femtiöring" klämmer jag generat ur mig och sträcker mig in i vad som egentligen kanske borde räknas som kassörns område och försöker fippla fram den lilla pengen. Personen bakom mig i kön ser less ut. Kassörn är nu på väg att ta fram en egen enkrona. Det får han inte göra! Tänker jag som om hela min manlighet och ära var på spel. Fipplar fram 50-öringen, betalar, stoppar ner burkarna i jackfickorna och går därifrån som det äkta rövhålet jag är....
image7

A sighting!

Kommer tillbaka från jobbet, och ska vänta på bussen på Solli. DÄR STÅR TRE JAPANER! De pratar och skrattar, så jävla COOLT! Ställde mig otrevligt nära och lyssnade på deras samtal innan de skulle hoppa på trikken. Made my day. En av dem var lika lång som mig typ, bikkuri shimashida yo!

PEPPA!
image6

Aldrig igen...

Jag blir så jävla less alltså. Först så ska man ut, sen får man ställa in sig på en mysig hemmakväll, alltid skönt. Sen i sista stund så förbyts det igen till att man ska ut, vilket innebär att man måste duscha (!) klä sig fint (!) och lukta gott (!) sen visar det sig att ingen vet var vi ska så man glider omkring ett tag och måste väldigt obekvämt tränga sig in på 20-årsställen innan det slutligen visar sig att ingen fortfarande har bestämt sig vart det bli av och jag drar hem.
Detta har kanske hänt 5ggr nu... är så jävla LESS! För att nån nånsin ska få mig ut ur denna lägenhet igen så ska de fan ha en bra och välförberedd anledning, för jag kommer fan aldrig förstöra en kväll såhär igen!

Sakna Gammlia

Jag vill ta en semiheldagstur igen!
image5

Ännu mer underbart visumtjabbel

Så mina försvunna papper kom fram, till slut, ändå. Vidunderligt kul! DÅ behövs ju bara finaiellt intyg från mig och mina föräldrar, det vill de helst ha i Japan innan 15:e.

Tror man, underbart roligt att höra att mina föräldrars intyg är på svenska plus inte riktigt räknas som ett kontoutdrag. Första gången svensk expertis total-förlorat mot norsk. Nu får jag bara hoppas att det räcker med mitt intyg för något nytt från mina föräldrar finns det ju ingen chans att hinna få då de för tillfället (utöver att vi har för lite tid) är i Spanien och koser sig.

Aja, jag är nästan för trött för att orka fortsätta bry mig, har knappt varit utanför dörrn de tre senaste dagarna, SKÖNT!

Ikväll blir det fest och utgång, PEPPA!

Yes! Jag är bäst ändå...

Helvetesveckan är avklarad och det blev inte så mycket övertid som jag först trott, landade på cirka 13h. Ingen höjdare att lägga sig kl 19 på onsdagen och kliva upp 0110. Då är det sjuukt skönt att taxin står och väntar utanför dörren. Tur också att jag lyckades se det hela som en utmaning istället för bara en dryg natt, en massa bananer och äpplen hjälpte ju också.
Väääääldigt slapp fredag blev det. Back to school på nå vis. Var på jobb 08 och efter några ointressanta föreläsningar som man ändå inte hörde nåt om så kunde jag fara hem kl 1030. Denna helgen kommer definitivt bli en lång en.
image4
Vafan är grejen med spännbilderna?